035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
meubels op maat laten maken

meubels op maat laten maken

meubels op maat laten maken. Dat kan. Kijk nu verder voor alle mogelijkheden.  Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

meubels op maat laten maken

Bent u nou op zoek naar stoelen voor bij uw eettafel maar kunt u nergen de goede maat vinden. Zoek dan niet verder want bij ons kunt u meubels op maat laten maken. Dus geen gezeur meer dat u niet je juiste maat kunt vinden. Maak kennis met deze prachtige luxe eetkamerstoel van hoge kwaliteit. De stoel heeft een royale hoeveelheid capitons in de rugleuning wat voor een luxe uitstraling zorgt, ook de armleuningen zorgen voor een extra luxe tintje geeft het in je huis.

Al met al is dit een eetkamerstoel die iedereen wel in ze huis zou willen hebben maar natuurlijk is niet alleen het uiterlijk belangrijk, wat nog belangrijker is bij een eetkamerstoel is het zitcomfort. Zitcomfort is iets dat deze ook zeker heeft, een lekker zacht en comfortabel zitkussen waarop je in de avond nog heerlijk op kunt zitten na kletsen na het avondeten waardoor u ook geen last krijgt van uw rug.

meubels op maat laten maken mogelijkheden

Wilt u nou een eigen draai geven aan uw meubels. Dat kan. U heeft bij ons namelijk de keuze uit meer dan 1000 verschillende kleuren en 200 verschillende soorten stoffen. Daarom kunt u altijd uw droommeubels samenstellen bij ons. Daarnaast kunt u ook nog kiezen wat voor poten u wilt voor onder uw stoel.
Heeft u nou een mooie stof gezien op onze website en wilt u er een stukje van thuis ontvangen dat kan natuurlijk. Vraag dan bij ons een gratis stofstaaltje op. Wij versturen dit dan naar u toe via de post.

Levertijd van meubels op maat laten maken

Wilt u uw meubels al binnen 4 weken in huis hebben. Dat kan! Dit kan met een spoedorder dan heeft u uw product al binnen 4 weken in huis. Hier zitten wel wat extra kosten aan verbonden. Wilt u geen spoedorder dat kan de levertijd duurt dan gemiddeld 6 tot 8 weken. Heeft u nog vragen of onduidelijkheden neem dan contact met ons op. Dat kan op: 035- 751 3098