035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Modern design fauteuil Colombia

Modern design fauteuil Colombia

Deze moderne fauteuil is heerlijk om in weg te zakken. Vind hier alle informatie over deze geweldige fauteuil. Meer >>
v.a. €209,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Modern design fauteuil Colombia

Modern design fauteuil Colombia is een strak ontworpen fauteuil die het beste past bij een wat strak ingerichte kamer. De fauteuil heeft veel strakke lijnen wat goed te zien is aan de armleuningen in combinatie met de poten. Wat speciaal is aan deze fauteuil is dat de zitting doorloopt tot aan de onderkant wat tevens bijdraagt aan het strakke design. Het is een modern ontwerp, iets wat je tegenwoordig steeds vaker zult zien.

Deze fauteuil is een van onze topproducten. Wij zijn dan ook trots dat wij u deze fauteuil kunnen aanbieden voor deze geweldige prijs. De kwaliteit van deze stoel is een kwaliteit die u niet vaak tegen zult komen op het gebied van meubelstukken. Deze fauteuil is namelijk gebouwd op een zeer stevig en degelijk frame waardoor de stoel jaren en jarenlang mee kan gaan. U ziet de passie van de meubelmaker er gewoon vanaf stralen en dan weet u natuurlijk dat u het juiste product gevonden heeft.

Details modern design fauteuil Colombia

Afmetingen
Hoogte: 90 cm,
breedte 72 cm,
diepte: 84 cm.

Zitting:
hoogte: 49 cm,
diepte: 50 cm,
breedte: 53 cm.

(*De fauteuil Colombia is leverbaar vanaf €209,-, de exacte prijs is afhankelijk van de gekozen stof.)
U kunt bij ons geheel gratis en vrijblijvend stofstalen aanvragen, u kunt een selectie van stoffen maken of wij doen dat voor u. U kunt de stoffen binnen 48 uur thuis verwachten wat de keus makkelijk zal maken

Levertijd modern design fauteuil Colombia

Wij hebben standaard een snelle levertijd van 6 tot 8 weken, dit komt mede doordat onze producten van Nederlandse fabricaat zijn. Daarnaast kunt u bij ons tegen extra kosten een spoedorder plaatsen, dan zult u de fauteuil binnen maar liefst 4 weken thuis hebben. Mocht u meer informatie willen dan kunt u via de website contact met ons opnemen.