035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Modern design lifestyle bankstel

Dit is het bankstel Comfort. Alle informatie over dit geweldige bankstel vind u hieronder. Meer >>
v.a. € 695 Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Type bankstel

   
Lifestyle bankstel Comfort Gehele breedte in cm: Zitvlak in cm: Prijs:
Vierzits design bankstel 240 200 € 1145
Driezits design bankstel 200 160 € 995
Tweezits design bankstel 160 120 € 845
Loveseat design bankstel 120 80 € 645
Fauteuil design bankstel 100 60 € 595

Lifestyle bankstel Comfort

Dit is een bankstel dat tot de echte toppers behoort. Zoals u van ons gewend bent is deze bank volledig op maat samen te stellen en dat is voor u als klant natuurlijk ontzettend handig. Het bankstel heeft een echte landelijke uitstraling en is dan ook een echte blikvanger. De dikke biezen aan de zijkant van de bank maken het plaatje compleet.

De bank is daarnaast ook nog eens van een ongekende kwaliteit en dat zorgt ervoor dat u van deze bank jaren én jaren gebruik kunt maken. De kwaliteit is geweldig, de uitstraling wellicht nog beter en de prijs is ongekend laag. Dus wat houdt u nog tegen? Kom snel langs in onze showroom en laat ons uw dromen op het gebied van meubilair waarmaken.

Lifestyle bankstel: Kleur, stoffering en vulling

Ook bij deze bank gaat het om volledig maatwerk, dat betekent dat u niet alleen de maten volledig zelf kunt bepalen maar dat u ook de keuze heeft uit 900 kleuren en allerlei verschillende stofsoorten. Wanneer u dan hoort dat u zelfs de keuze heeft uit verschillende vullingen, dan weet u dat u het optimale comfort voor u persoonlijk uit deze bank kunt halen. Dus vertelt u ons de eisen die u heeft en wij zullen die inwilligen.

Lifestyle bankstel: Hoogte, breedte en diepte

Dit bankstel wordt volledig op maat voor u samengesteld. Tot op de cm nauwkeurig kunnen wij de bank voor u laten fabriceren. Maak een afspraak om langs te komen in onze showroom om alle mogelijkheden te komen bekijken. Alle bankstellen van de website kunt u in onze showroom bekijken.

*Kiest u voor een op maat gemaakte bank, dan berekenen wij de prijs van de bovenliggende maat.  Alles boven een 4 zits landelijke  bank wordt apart gecalculeerd.
(*dit zijn vanaf prijzen, de exacte prijs is afhankelijk van de gekozen stof)

Lifestyle bankstel Comfort over 4 weken in huis?

Dat kan. Want dit bankstel in Lifestyle bankstel Comfort, wordt gewoon in Nederland gemaakt. Bij een spoedorder kunnen wij binnen 4 weken leveren. Een normale order kan 6 tot 8 weken duren. Omdat uw bank in Nederland wordt gemaakt garanderen wij een snelle service en top kwaliteit. Wilt u een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw bank te komen bekijken? Geen probleem! Bel naar: 035 – 75 13 098.