035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Modern Sierkussen Dania

Modern Sierkussen Dania

Bent u benieuwd naar dit prachtige sierkussen? Klik dan hier. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Modern Sierkussen Dania

Voor een ruim aanbod van sierkussens bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen u namelijk vele luxe en moderne sierkussens bieden tegen een scherpe prijs. Zo hebben wij bijvoorbeeld het moderne sierkussen Dania. Dit zachte sierkussen met strepen kan uw meubels weer een luxueuze uitstraling geven. Het kussen Dania is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk beige en zwart onder de namen Dolphin en Indigo

Modern Sierkussen Dania

U kunt er vanuit gaan dat al onze sierkussens van goede kwaliteit zijn. De sierkussens worden namelijk met de hand gemaakt in lokale ateliers in Nederland. Dit betekend ook dat wij u de sierkussens kunnen aanbieden met een snelle levertijd en zijn de meeste sierkussens vaak wel op voorraad. Het sierkussen Dania heeft in standaard maat waarin het geleverd kan worden.

Afmetingen Prijs
40 x 60 cm €69,00

Modern Sierkussen Dania

Mocht u nu nog enkele vragen hebben dat horen wij dit graag van u. Wij zijn te bereiken op het nummer 035-7513098. Het is ook mogelijk om het formulier onder aan de pagina in te vullen voor een snelle reactie of door een e-mail te sturen naar info@bankstyle.nl.