035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Modern Sierkussen Dilara

Modern Sierkussen Dilara

Houdt u van mooie sierkussens met een patroon? Klik dan hier om meer te weten te komen over die sierkussen. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Modern Sierkussen Dilara

Bent u op zoek naar mooie sierkussens met patronen? Dan kunnen wij u daarmee helpen. Wij hebben een ruim aanbod aan sierkussens, waaronder ook sierkussens met patronen. Een van deze kussens is het moderne sierkussen Dilara. Dit prachtige sierkussen is helemaal bedekt mat prachtige kleurrijke patronen. Dit is dus een ideaal sierkussen als u van modern houdt. 

Modern Sierkussen Dilara

De sierkussens die wij u kunnen bieden zijn allemaal van Nederlandse fabricaat. De kussens worden namelijk geproduceerd in een aantal ateliers in Nederland. Ook worden de vullingen van de kussens gemaakt van goede kwaliteit dons dat met moderne en milieuvriendelijk technieken geproduceerd wordt. Door de lokale productie kunnen wij zorgen voor snelle levertijden binnen Nederland. Daarnaast zij de meeste van de kussens vaak ook nog op voorraad.

Het sierkussen Dilara is beschikbaar in vier verschillende maten met verschillende prijzen. In de tabel staat weergegeven waat de prijzen en afmetingen zijn van dit sierkussen.

Afmetingen Prijs
45 x 45 cm €39,95
40 x 60 cm €44,95
50 x 50 cm €44,95
60 x 60 cm €49,-

Modern Sierkussen Dilara

Mocht u nu nog vragen hebben over enkele van onze producten of diensten dan staan wij u graag te woord. Daarvoor kunt u ons bereiken op het nummer 035-7513098. Daarnaast is het ook mogelijk om schriftelijk contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen door onderstaand formulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@bankstyle.nl