035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Modern Sierkussen Fannie

Modern Sierkussen Fannie

Wilt u meer weten over die sierkussen met prachtige gestreepte patronen? Klik dan hier voor meer informatie. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Modern Sierkussen Fannie

Het moderne sierkussen Fannie is een prachtig sierkussen met doorlopende gestreepte patronen. Dit luxueuze sierkussen is perfect om meer stijl te geven aan uw bank, stoel of fauteuil. Het is zeker een mooie toevoeging aan uw huiskamer. U kunt dit sierkussen krijgen in vier verschillende kleurenpatronen met diverse kleuren. De kleuren van dit kussen zijn Grey, Masala Grey, Multi Colour en Mustard. Al deze kleuren geven uw woonkamer een schitterende uitstraling.

Modern Sierkussen Fannie

De kwaliteit van de kussens mag natuurlijk niet te kort schieten bij het aanzicht. Gelukkig is dat niet het geval. De sierkussens worden handgemaakt in een aantal ateliers in Nederland. Bij het produceren van deze sierkussens worden enkel grondstoffen van hoge kwaliteit gebruikt en wordt er gewerkt met betrouwbare leveranciers. Daarnaast is de vulling van de kussens ook van goede kwaliteit en wordt er geproduceerd met milieuvriendelijke technieken. 

Het sierkussen Fannie is verkrijgbaar in één standaard maat tegen een vaste prijs.

Afmetingen Prijs
40 x 60 cm €69,95

Modern Sierkussen Fannie

Als u nog vragen heeft dan staan wij graag voor u klaar. Wij zijn telefonisch en per e-mail te bereiken. Voor telefonisch contact kunt u bellen met het nummer 035-7513098 en voor contact via de mail kunt u mailen met info@bankstyle.nl. Daarnaast kunt u ook het formulier onder aan de pagina invullen voor een spoedige reactie.