035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Modern Sierkussen Lias

Modern Sierkussen Lias

Bent u benieuwd naar dit schitterende sierkussen? Klik dan hier. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Modern Sierkussen Lias

Wij kunnen u veel verschillende sierkussens aanbieden in allerlei verschillende kleuren en maten. Een van deze sierkussens is het moderne sierkussen Lias. Dit sierkussen heeft een meerdere kleuren en geeft uw huiskamer een kleurrijke uitstraling. U kunt dit sierkussen dus gebruiken om uw huis meer kleur te geven. Dit sierkussen in het kleuren patroon multi colour kan dus niet ontbreken bij u in huis.

Modern Sierkussen Lias

Dit landelijke sierkussen wordt in Nederlandse ateliers met de hand gemaakt. Hierdoor kunnen wij u de kussens met een snelle levertijd aanbieden en kunnen wij u sierkussens van hoge kwaliteit bieden. Bij het produceren van de kussens worden alleen grondstoffen gebruikt die van hoge kwaliteit zijn. Wij kunnen dit kussen aan u leveren in één standaard maat.

Afmetingen Prijs
50 x 50 cm €69,95

Modern Sierkussen Lias

Wilt u langskomen in de showroom of heeft u nog enkele vragen voor ons? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord. Voor telefonisch contact kunt u bellen met het nummer 035-7513098. Wij zijn ook per e-mail te bereiken op info@bankstyle.nl