035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Modern Sierkussen Meta

Modern Sierkussen Meta

Wilt u meer weten over Meta? Klik dan hier voor meer informatie. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Modern Sierkussen Meta

Houdt u van sierkussens met subtiele en kleine patronen? Het moderne sierkussen Meta is dan misschien wel iets voor u. Dit sierkussen heeft een donkere kleur met kleine patronen over het hele kussen. Hierdoor ziet het kussen er op elke afstand net iets anders uit. Dit geeft het kussen een zeer stijlvolle uitstraling en zal dus zeker een aantal blikken vangen.

Modern Sierkussen Meta

De sierkussens die wij u kunnen leveren worden allemaal met de hand gemaakt. Hierdoor wordt er genoeg tijd besteed aan het leveren van goede producten. Ook wordt er gewerkt met grondstoffen die van hoge kwaliteit zijn en worden er milieuvriendelijke technieken gebruikt om te produceren. Dit geheel moet ervoor zorgen dat alle kussens van uitstekende kwaliteit zijn. 

Ook worden de kussen gemaakt in verschillende ateliers in Nederland, wat de levertijd van de sierkussens ook bevorderd. De afmetingen van dit sierkussen met de bijbehorende prijzen kunt u vinden in de tabel hier onder.

Afmetingen Prijs
45 x 45 cm €49,95
40 x 60 cm €59,95

Modern Sierkussen Meta

Als u nog een aantal vragen of onduidelijkheden heeft dan willen wij u daar graag mee helpen. U kunt ons bellen op het nummer 035-7513098. Ook zijn wij per e-mail te bereiken op info@bankstyle.nl. Het is ook mogelijk om bij ons langs te komen in de showroom. Neem dan van tevoren eerst even contact met ons op zodat wij rekening kunnen houden met uw bezoek.