035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Modern Sierkussen Narin

Modern Sierkussen Narin

Bent u geïnteresseerd in dit prachtige sierkussen? Klik dan hier. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Modern Sierkussen Narin

Als u een stijlvol sierkussen zoekt met mooie kleuren en patronen dan kunnen wij u het moderne sierkussen Narin aanraden. Dit sierkussen is verkrijgbaar in de kleuren rood en roze met ieder stijlvolle driehoekige patronen. Deze patronen geven het kussen een schitterend aanzicht en geven een warme uitstraling. Omdat deze kussens felle kleuren hebben gaan deze goed samen met meubels die ook felle kleuren hebben. 

Modern Sierkussen Narin

De kussen die wij leveren zijn van Nederlandse fabricaat en kunnen daarom ook snel geleverd worden. Vaak zij de kussens ook uit voorraad leverbaar wat de levertijd ook bevordert. Daarnaast zijn de kussens die wij leveren ook van uitstekende kwaliteit. De sierkussens worden namelijk handgemaakt in ateliers van hoge kwaliteit grondstoffen en met milieuvriendelijke technieken. Dit sierkussen is leverbaar in één standaard maat tegen een vaste prijs.

Afmetingen Prijs
50 x 50 cm €59,00

Modern Sierkussen Narin

Mocht u na aanleiding van dit artikel nog enkele vragen voor ons hebben dan horen wij graag van u. Wij zijn telefonisch te bereiken op 035-7513098. Ook is het mogelijk om bij ons in de showroom langs komen. Als u dan van tevoren even contact met ons opneemt kunnen wij er voor zorgen dat we voor u beschikbaar zijn.