035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Modern Sierkussen Sigge

Modern Sierkussen Sigge

Vindt u dit ook een prachtig sierkussen en wilt u meer weten? Klik dan hier voor meer informatie. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Modern Sierkussen Sigge

Het moderne sierkussen Sigge is een sierkussen dat verkrijgbaar is in drie donkere kleuren, namelijk olive, army en rust. Doordat de kussens donkere en niet heel opvallende kleuren hebben staan ze goed bij bijna alle kleuren meubels en kunnen de kussen wat extra comfort bieden. Deze kussen voelen namelijk ook zeer fijn aan.

Modern Sierkussen Sigge

Het moderne sierkussen Sigge is van Nederlandse fabricaat. Voor u betekent dit dat de sierkussens snel geleverd kunnen worden en dat de kussen vaak ook uit voorraad leverbaar zijn. Daarnaast worden de kussens ook nog eens handgemaakt in ateliers waardoor u er zeker van kunt zijn dat de kussens van uitstekende kwaliteit zijn. en dat er niet snel beschadigingen zullen ontstaan. 

Dit sierkussen is leverbaar in twee verschillende standaard afmetingen. Aan de verschillende afmetingen zit ook een andere prijs verbonden. In de tabel hieronder staat weergegeven wat de afmetingen zijn met de bijbehorende prijzen. 

Afmetingen Prijs
50 x 50 cm €69,95
60 x 60 cm €79,95

Modern Sierkussen Sigge

Heeft u nog enkele vragen voor ons. Twijfel dan niet om contact op te nemen met ons. U kunt ons per telefoon bereiken op het nummer 035-7513098. Als liever een e-mail stuurt dan kan dat ook. Stuur dan een mailtje naar info@bankstyle.nl en wij zullen zo snel mogelijk reageren.