035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Modern Sierkussen Stea

Modern Sierkussen Stea

Bent u benieuwd naar dit schitterende sierkussen? Klik dan hier. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Modern Sierkussen Stea

Bent u op zoek naar sierkussens met mooie patronen. Dan kunnen wij u misschien blij maken met het moderne sierkussen Stea. Dit sierkussen is verkrijgbaar in twee prachtige felle kleuren met beide mooie onregelmatige vierkante patronen. Dit sierkussen zal bij u thuis zeker een aantal blikken kunnen vangen. Dit kussen is beschikbaar in rode en in roze kleuren.

Modern Sierkussen Stea

Deze sierkussens worden in Nederland gemaakt van hoge kwaliteit grondstoffen waardoor de sierkussens zelf ook van uitstekende kwaliteit zijn. Naast de hoge kwaliteit van de sierkussens kunnen wij ook een snelle levertijd bieden. Door de lokale productie kunnen de kussens snel uitgeleverd worden en binnen een korte periode bij u in huis liggen. Vaak zijn onze sierkussens ook uit voorraad leverbaar. De kussens zijn beschikbaar in twee verschillende maten. De prijs van de kussens verschilt ook per maat, maar verandert niet bij een andere kleurkeuze.

Afmetingen Prijs
30 x 45 cm €59,95
40 x 60 cm €79,00

Modern Sierkussen Stea

Heeft u een aantal vragen? Laat het ons dan even weten. U kunt ons bereiken op info@bankstyle.nl of door te bellen met het nummer 035-7513098. Natuurlijk kunt u ook bij ons in de showroom langskomen. Neem in dit geval ook van tevoren even contact met ons op zodat wij rekening kunnen houden met uw bezoek.