035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Modern Sierkussen Stina

Modern Sierkussen Stina

Bent u benieuwd naar dit schitterende sierkussen? Klik dan hier voor meer informatie Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Modern Sierkussen Stina

Bent u op zoek naar een prachtig en modern sierkussen voor bij u in huis? Dan is heeft u misschien wel interesse in het moderne sierkussen Stina. Dit is een mooi en zacht sierkussen dat in 5 verschillende kleuren te verkrijgen is. Het gaat hier om de kleuren roze, bruin, groen en 2 tinten blauw. Elk van deze kleuren kan er voor zorgen dat uw bank of andere meubels weer een schitterende uitstraling krijgen. Daarnaast heeft dit sierkussen ook nog een grote knoop in het midden wat het kussen ook een prachtig aanzicht geeft. 

Modern Sierkussen Stina

Alle uitvoeringen van dit sierkussen zijn te verkrijgen in één standaard maat. De kleur waarin u dit kussen wilt ontvangen heeft geen invloed op de prijs van het kussen. In de tabel vindt u de afmetingen en de prijs van het moderne sierkussen Stina.

Afmetingen Prijs
45 x 45 cm €69,-

Alle sierkussen die wij u aan kunnen bieden worden in Nederland gefabriceerd. Dit bevorderd de levertijd en de kwaliteit van de sierkussens. In de meeste gevallen zijn de sierkussens ook uit voorraad leverbaar. Ook worden de sierkussens met de hand gemaakt waardoor er meer aandacht is voor de kussens tijdens de productie, wat vervolgens weer zorgt voor betere kwaliteit. 

Modern Sierkussen Stina

Heeft u na het bekijken van een aantal van onze producten nog vragen voor ons? Neem dan gerust even contact met ons op zodat wij enkele onduidelijkheden bij u kunnen wegnemen. Als u telefonisch contact wilt dan kunt u bellen met het nummer 035-7513098. Daarnaast kunt u ook een e-mail sturen naar info@bankstyle.nl en wij zullen dan zo snel mogelijk reageren op uw bericht.