035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Modern Sierkussen Thelma

Modern Sierkussen Thelma

Wilt u meer weten over dit schitterende sierkussen? Klik dan hier.  Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Modern Sierkussen Thelma

Het moderne sierkussen Thelma is een ideaal sierkussen voor bij u in de woonkamer. Dit moderne sierkussen beschikt over enkele patronen en is verkrijgbaar in een aantal verschillende kleuren. De kleuren waarin dit sierkussen beschikbaar is zijn Cerise, Dark Green, Dark Red, Emerald, Olive en Petrol. Er zal dus vast wel een kleur bijzitten die past bij uw interieur. 

Modern Sierkussen Thelma

Het sierkussen Thelma is te verkrijgen in een standaard vooraf bepaalde maat met een vastgestelde prijs. De prijs van het sierkussen zal niet variëren bij het kiezen van een bepaalde kleur. De afmetingen en prijzen zijn als volgt.

Afmetingen Prijs
40 x 60 cm €69,-

Alle sierkussens die wij leveren worden in verschillende ateliers in Nederland met de hand gemaakt. Dit betekent dat de sierkussens van hoge kwaliteit zijn en dat wij de kussens met een korte levertijd kunnen aanbieden. Daarnaast worden de kussens ook met milieuvriendelijk productietechnieken geproduceerd.

Modern Sierkussen Thelma

Als u nog vragen heeft over enkele van onze producten of diensten dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Voor contact via de telefoon kunt u bellen met het nummer 035-7513098. Daarnaast kunt u ook een e-mail sturen naar info@bankstyle.nl en dan zullen wij proberen u zo snel mogelijk te beantwoorden.