035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Nepalees Karpet Charisma

Nepalese karpetten behoren tot het neusjes van de zalm als het om vloerkleden gaat. Bent u benieuwd waarom? Klik dan hier voor alle informatie.

Modern karpet Piano

Een prachtige Modern karpet met een streep motief erin. Dit karpet spreekt tot de verbeelding. Bent u benieuwd? Klik dan hier.

Modern Karpet Terra

Een schitterend Modern Karpet. Prachtig voor in uw woon- of slaapkamer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik dan hier.

Nepalees vloerkleed Crystal

Een schitterend Nepalees vloerkleed voor een zeer scherpe prijs! Bent u benieuwd? Klik dan hier voor alle informatie over dit prachtige vloerkleed.

Nepalees vloerkleed Elegance

Een vloerkleed is voor ieder huis een echte aanwinst. Doe alle inwoners een plezier en haal dit prachtige Nepalees vloerkleed in huis! Klik hier voor de informatie.

Nepalees vloerkleed Fol

Nepalees vloerkleed voor een zeer scherpe prijs! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wenst u anderen informatie? Klik dan hier.

Design vloerkleed Folklife

Een vloerkleed met een warme en luxueuze uitstraling. Dit vloerkleed kunt u bijna niet laten liggen voor een dergelijke prijs! Kijk hier voor alle informatie.

Nepalees vloerkleed Khukri

Een schitterend klassiek vloerkleed met een authentieke uitstraling. Dit spreekt u toch ook aan? Klik hier voor meer kleuren van dit vloerkleed.

Nepalees vloerkleed Modernsfeer

Een nepalees vloerkleed in de moderne sfeer. Wellicht spreekt u dit iets meer aan dan de klassieke stijl? Klik hier voor alle informatie.

Nepalees vloerkleed Nepalsfeer

Een schitterend karpet in de Nepalsfeer. Een karpet met uitstraling als deze is moeilijk om te weigeren. Kunt u de verleiding weerstaan?