035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Moderne stoel met luxe afwerking Bilbao in meer dan 1.000 kleuren te verkrijgen

Moderne stoel met luxe afwerking Bilbao in meer dan 1.000 kleuren te verkrijgen. De moderne stoel Bilbao heeft een elegante look.  Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Moderne stoel met luxe afwerking Bilbao in meer dan 1.000 kleuren te verkrijgen

Opzoek Moderne stoel met luxe afwerking Bilbao in meer dan 1.000 kleuren te verkrijgen. De moderne stoel Bilbao heeft een elegante look door de armleuningen die met een soepele bocht aflopen, een setje van dit model aan de eettafel zal een gezellige sfeer creëren. Dit is een multifunctionele stoel die ook zeker gebruikt kan worden als bijzetstoel in de woonkamer of slaapkamer.

Daarnaast zal deze stoel een positieve sfeer meegeven aan een horecaondernemingen, hotels en kantoren, met de juiste stof kunt u de stoel aanpassen aan de stijl die u huidige interieur al heeft. De stoel neemt ook niet heel veel ruimte in want, het is een klein model dus schijft u het zo onder uw eettafel.

Details Moderne stoel met luxe afwerking Bilbao in meer dan 1.000 kleuren te verkrijgen

Met een keuze uit meer dan 1000 verschillende kleuren en 200 verschillende soorten stoffen waaronder velours en skai kunt u de stijl zo aanpassen naar het beeld dat u voor ogen heeft. U kunt ook nog zelf kiezen wat voor poten u wilt voor onder de moderne stoel. De stoel heeft verticale banen in de rugleuning wat weer dat extra’s geeft aan de stoel. Dus wilt u uw eetkamer een nieuwe draai geven? Dat kan met deze stoelen ze geven gelijk uw eetkamer weer een geweldige uitraling en look.  Voor een gratis stofstaaltje klik hier.

Moderne stoel met luxe afwerking Bilbao in meer dan 1.000 kleuren te verkrijgen

U kunt deze eetkamerstoel al binnen 6 a 8 weken in huis hebben, wij kunnen zo een snelle levertijd aanbieden omdat al onze producten van Nederlandse fabricaat zijn.
Mocht u vragen of meer informatie willen dan kunt contact opnemen of ons telefonisch bereiken op: 035-75-13-098