035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

mooie bankstellen

Opzoek naar mooie bankstellen. Kijk dan verder voor alle modellen en alle mogelijkheden van de banken. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

mooie bankstellen

Opzoek naar mooie bankstellen. Dan zit u hier goed wij verkopen namelijk hele mooie bankstellen. En dit allemaal voor een scherpe prijs met een hoge kwaliteit en snelle service. Naast dit is onze klantenservice ook nog eens uitstekend we helpen u ook graag met het uitzoeken van een mooi bankstel. Een voorbeeld van een mooi bankstel is dit landelijk bankstel gecapitonneerd, is een bankstel met knopen in landelijke stijl.

Verdere uitstraling van het bankstel kunt u zelf samenstellen. Van klassiek tot hip en van traditioneel tot trendy, want een gecapitonneerd bankstel is leverbaar in maar liefst wel 900 kleuren, diverse stofferingen en vullingen. U kunt zélfs de maat bepalen van uw bankstel! Het kan precies naar u wens gemaakt worden.

Details mooie bankstellen

Dit bankstel kunt u dan ook niet zomaar laten staan. Aangezien de bank volledig op maat vervaardigd kan worden incl. stoffen, kleuren en vullingen kan die exact naar uw wens worden samengesteld. Dus waarom een lange tijd zoeken naar de perfect bank als u die bank hier gewoon kunt laten fabriceren. Maak dus snel een afspraak bij onze showroom en u zult versteld staan van alle mogelijkheden die er zijn.

Levertijd mooie bankstellen

De bank word standaard geleverd tussen 6 tot 8 weken. Dit omdat het bankstel afkomstig is van Nederlands fabricaat. Bij een spoedorder kunnen wij binnen 4 weken leveren. Aan een spoedorder zijn wel enige kosten verbonden. Omdat uw bank in Nederland wordt gemaakt garanderen wij een snelle service, garantie en geweldige kwaliteit. Wilt u een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw bank te komen bekijken? Geen probleem! Bel naar: 035 – 75 13 098 of 06- 811 44 695