035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Online tapijten kopen

 

Problemen online kopen

U kent het wel, u shopt graag online omdat dit een snelle en effectieve manier is om tussen uw drukke leven door, toch nog producten te kunnen scoren  die uw leven een stuk aangenamer maken. Het gewenste product op de gewenste tijd. Echter is dit optimische beeld gauw vervlogen als u te maken krijgt met de volgende problemen:

 

  • Ik zit door het aanvragen van een proefpakket/staaltje vast aan meer producten en betalingen 
  • Mijn bestelling wordt niet geleverd op mijn afleveradres 
  • Ik retourneer mijn product, maar ik krijg mijn geld niet terug

 

Probleem online tapijten kopen

Naast deze algemene problemen, stuit u bij het online aanschaffen van tapijten ook nog op het feit dat het tapijt er op de site goed uitziet maar dat u niet kunt voelen of inschatten of de structuur van het tapijt goed aansluit op uw interieur. U bent per slot van rekening juist online gaan shoppen om vervolgens thuis alles te kunnen ontvangen op de gewenste tijd.

 

Oplossing

Wij  gunnen en bieden u de oplossing voor deze problemen met betrekking tot het online shoppen van tapijten. Geen gedoe meer over bijkomende betalingen, verkeerde afleveradressen of retourneren. Bij ons kunt u zorgeloos staaltjes aanvragen om thuis op uw eigen gemak te bepalen welk tapijt naadloos aansluit op uw interieur.

Wilt u gebruik maken van dit gemak?  klik daarvoor hier.