035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Riviera Maison look Bankstel Marbella

Riviera Maison look Bankstel Marbella

Dit Riviera Maison look bankstel is een prachtige bank die wij volledig voor u op maat kunnen vervaardigen. Lees hier alles over de mogelijkheden. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Type bankstel

Prijs

Maat

4 zits Bankstel € 1145,- 260 cm breed, 200 cm zit
3 zits Bankstel € 995,- 220 cm breed, 160 cm zit
2 zits Bankstel € 845,- 190 cm breed, 130 cm zit
Loveseat € 645,- 140 cm breed, 80 cm zit
Fauteuils € 595,- 120 cm breed, 60 cm zit

Riviera Maison look bankstel

Riviera Maison look bankstel: Marbella is een bankstel met een schitterende uitstraling. Een Bankstel in Riviera Maison stijl straalt luxe en comfort uit en past perfect in een landelijke inrichting. Bankstel Marbella wordt veel verkocht, omdat dit meubel oogt als een Riviera Maison meubel. Riviera Maison is een exclusief en toonaangevend merk in Nederland, Europa en zelfs ver daarbuiten. Een Riviera Maison bank ademt en luxe uit en past daarom perfect in uw landelijke interieur.

Details Riviera Maison look bankstel

Bankstellen.nl maakt bankstellen op maat. Bankstel Marbella daarentegen kan slechts deels worden aangepast tot een half zit. U heeft de keuze uit maar liefst 800 verschillende kleuren en stoffen. Naast de kleur en gewenste stoffering, kunt u ook de vulling waar u graag op zit of ligt zelf bepalen. Wij nodigen u graag een keer uit om uw nieuwe bankstel in Huizen (Noord-Holland) te komen bezichtigen. U kunt dan van dichtbij het materiaal voelen,ruiken en testen. Heeft u geen tijd om deze kant op te komen? Wij sturen u graag een staaltje stof toe, zodat u vanuit uw luie stoel kunt kijken of de stof bij uw landelijke interieur past. Dat noemen wij nou service!

Wij maken bankstellen op maat. Dat geldt voor de kleur, de stoffering en vulling, maar zeker voor de afmeting. Wij kunnen dit meubelstuk deels op maat maken. Bekijk ons volledige assortiment bankstellen.

Riviera Maison look bankstel binnen 4 weken in huis?

Dat kan. Want dit bankstel in Rivièra Maison stijl, wordt gewoon in Nederland gemaakt. Bij een spoedorder kunnen wij binnen 4 weken leveren. Een normale order kan 6 tot 8 weken duren. Omdat uw bank in Nederland wordt gemaakt garanderen wij een snelle service en top kwaliteit. Wilt u een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw bank te komen bekijken? Geen probleem! Bel naar: 035 – 75 13 098 of 06-811 44 695 (ma-zat 8-22)