035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Riviera Maison stijl oorfauteuil Sarah

Riviera Maison stijl oorfauteuil Sarah

Een oorfauteuil in de Riviera Maison stijl. Hier vind u alles over deze prachtige oorfauteuil. Meer >>
v.a. €499,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Riviera Maison stijl oorfauteuil Sarah

Riviera maison stijl oorfauteuil heeft een klassieke landelijke uitstraling, grotendeels door de armleuningen van oorfauteuil. De poten geven een unieke uitstraling en zal zeker veel bekijks trekken van familie en gasten, u heeft de mogelijkheid om de poten te laten maken van beuken, afgewerkt in blank gelakt, kersen, koloniaal, loogkleur en wit. De knopen of capitons zorgen ervoor dat de oorfauteuil ook een luxe tintje krijgt, daardoor zal de oorfauteuil in de juist gekozen kleur in elke inrichting een toegevoegde waarde hebben. Al met al is dit een prachtig ontworpen oorfauteuil die ook nog eens hartstikke comfortabel zit wat u kunt zien aan het dikke zitkussen.

Alsof het nog niet genoeg was. Deze fauteuil is namelijk van een kwaliteit waar je u tegen zegt. De stoel is gefabriceerd door een zeer gerespecteerde meubelmaker die altijd topproducten aflevert. Dit is in feite al een garantie op kwaliteit. Deze stoelen kunnen dan ook jarenlang mee zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het feit of ze nog wel lang genoeg mee kunnen. Wij willen altijd kwaliteit leveren en met deze prachtige fauteuil zijn wij daar weer in geslaagd.

Details Riviera Maison stijl oorfauteuil Sarah

Afmetingen
Meubel hoogte 108 cm
Breedte: 85 cm
Diepte: 90 cm
Zitting hoogte 53 cm
Breedte: 51 cm
Diepte: 57 cm.

Riviera Maison stijl oorfauteuil Sarah is verkrijgbaar vanaf €499,- (*de prijs is afhankelijk van de gekozen stof)

Riviera Maison stijl oorfauteuil Sarah binnen 6 – 8 weken in huis?

Dat is mogelijk, want net als al onze producten wordt fauteuil Sarah gewoon in Nederland gemaakt. Daarom garandeert Bankstellen.nl u een snelle service en meubels van een hoge kwaliteit. De levertijd van onze fauteuils is 6 tot 8 weken. Wilt u al eerder op uw fauteuil zitten? Dat kan. Kies voor een spoedorder en het fauteuil staat binnen 4 weken op de plaats van bestemming. Een spoedorder brengt wel extra kosten met zich mee. U heeft nog vragen, u wilt een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw toekomstige meubels te komen bekijken? Geen probleem! Bellen kan naar 035 – 75 13 098 of mail naar info@bankstellen.nl