035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Ronde fauteuil op maat Boaz in 1.000 kleuren

Ronde fauteuil op maat Boaz in 1.000 kleuren

Luxe ronde fauteuil op maat te verkrijgen in meer dan 1.000 kleuren! Meer >>
V.a. € 695,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Ronde fauteuil op maat Boaz

Wij hebben het perfecte meubelstuk voor u gevonden! Een ronde velours op maat genaamd Boaz. Bent u opzoek naar iets nieuws, iets anders? Dan is dit bij uitstek de fauteuil voor u. De fauteuil heeft een schitterende luxueuze uitstraling. Mede door de ronde vormen en de te kiezen luxe stoffen straalt de fauteuil een en al warmte uit. Exact iets waar u natuurlijk naar opzoek bent voor in uw woning.

Uiteraard is de fauteuil, zoals bijna alle Bankstellen.nl meubelstukken, een product vanuit de Nederlandse fabriek. De fauteuil word dus in Nederland gemaakt. Dit betekend dat u ook verzekerd bent van een goede kwaliteit, een top service en uiteraard een zeer snelle levering. Mede door het ronde ontwerp en de luxe stoffen is dit ook een meubelstuk dat u niet zomaar ergens zult tegenkomen. Een uiterst uniek meubelstuk voor een nog betere prijs!

Ronde velours fauteuil op maat Boaz

Zoals u van Bankstellen.nl gewend bent is de ronde fauteuil op maat te vervaardigen. U kunt kiezen uit verschillende kwaliteiten. Dit maakt het voor u makkelijk om te fauteuil bij u in de ruimte te plaatsen omdat u de maat kunt aanpassen afhankelijk van de gekozen ruimte. Wederom een puur maatwerk product dus!

Tevens kan er bij ons gekozen worden uit maar dan 1.000 verschillende kleuren en stoffen. In ons assortiment hebben wij werkelijk alles voor u! Er kan gekozen worden voor velours stoffen. Echter is de ronde fauteuil ook te leveren in schitterende lederlook, linnen-katoen en Polyester stoffen. De kleur moeten wij dus ook echt altijd uitkomen met elkaar.

De prijzen van de fauteuil zijn natuurlijk afhankelijk van de gekozen maten en stoffen.
Op basis van standaard velours stof categorie komt de fauteuil uit op de volgende bedragen:
– 80 cm diameter       € 745,-
– 100 cm diameter     € 845,-
– 120 cm diameter     € 945,-

Levertijd Ronde velours fauteuil op maat Boaz

De levertijd van de ronde fauteuil is normaliter 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Uiteraard kunt u bij ons in de showroom de fauteuil en de bijhorende stoffen komen bekijken. Het is altijd handig om hiervoor even een afspraak te maken. U kunt gemakkelijk een afspraak maken via het onderstaande formulier of ons even bellen op: 035-7513098 ook voor andere vragen kunt u uiteraard bij ons terecht.