035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Showmodellen banken

Showmodellen banken

Hier vind u alles terug omtrent onze showroom en de meubels die daar te vinden zijn. Dus neem snel een online-blik bij ons in de showroom. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Showmodellen banken Bankstyle

Wij fabriceren prachtige bankstellen op maat. Bij maatwerk horen natuurlijk een hoop keuzes en daarbij is het dus van belang om alles even goed te komen testen. Wij hebben in onze showroom onze modellen uitgestald staan inclusief alle varianten die daarbij mogelijk zijn. Zo kunt u bij ons de verschillende zitdieptes, zithoogtes, vullingen en nog veel meer testen. Op die manier stelt u uw ideale bankstel samen en wij bouwen het vervolgens voor u!

Tevens zijn in onze showroom natuurlijk alle mogelijke stoffen te bezichtigen. Wij hebben tot wel 1.000 mogelijke kleuren en 200 verschillende stoffen waarin bijna alle meubels die wij hebben in gestoffeerd kunnen worden. Bent u benieuwd? En wilt u graag weten welke modellen bij ons in de showroom staan? Hieronder vind u een lijst terug met de verschillende showmodellen banken die wij in de showroom hebben staan:

– Landelijke bank Barbara
– Landelijk bankstel Ingeborg
– Bank met knopen Marylin
– Velours bankstel Bram
– Lifestyle bank Comfort
– Klassiek bankstel Singthon

Showmodellen andere meubels Bankstyle

Echter verkopen wij natuurlijk niet alleen bankstellen op maat, maar nog veel meer zo hebben wij ook schitterende eetkamer- en barstoelen die in dezelfde hoeveelheid aan stoffen gestoffeerd kunnen worden. Wat hebben wij nog meer in onze showroom staan naast bankstellen? Bekijk het hieronder:
– Barstoelen op maat
– Eetkamerbanken op maat
– Hockers op maat
– Landelijke eetkamerstoelen
– Luxe eetkamerstoelen
– Landelijke oorfauteuils (Lucille en Sylvia)
– Hoofdborden op maat

Showmodellen banken en andere meubels Bankstyle

Zoals u ziet hebben wij een hoop schitterend meubilair dat in allerlei varianten te verkrijgen is! Bent u nu benieuwd naar de prijzen? Of wenst u graag een keer lans te komen? Dan bent u uiteraard van harte welkom. Onze showroom is geopend van Maandag tot en met Zaterdag, eventueel ook in de avonduren.

Een bezoek aan de showroom gebeurd echter altijd op afspraak! Voor het snel en gemakkelijk maken van een afspraak raden wij u aan even telefonisch contact op te nemen via: 035-7513098 u kunt natuurlijk ook het onderstaande formulier invullen voor het maken van een afspraak of het opvragen van een prijsopgave.