035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Stijlvol Sierkussen Gregor

Stijlvol Sierkussen Gregor

Bent u geïnteresseerd in dit mooie sierkussen? Klik dan hier voor meer informatie. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Stijlvol Sierkussen Gregor

Houdt u van stijlvolle sierkussens met felle kleuren? Dan is het stijlvolle sierkussen Gregor misschien wel iets voor u. Dit kussen in verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. Namelijk Army, Aubergine, Fuchsia, Red, en Rust. Dit sierkussen heeft meerdere strepen over het kussen lopen wat het kussen een prachtige uitstraling geeft. 

Stijlvol Sierkussen Gregor

Het sierkussen Gregor wordt net als de andere sierkussens die wij u kunnen aanbieden geproduceerd in een aantal ateliers in Nederland. Hierdoor kunnen wij er voor zorgen dat wij de bestellingen binnen een korte tijd aan u kunnen leveren. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat de kussens van uitstekende kwaliteit zijn. De sierkussens worden handgemaakt van hoge kwaliteit grondstoffen. Zowel het kussen zelf als de vulling. 

Dit sierkussen in beschikbaar in twee standaard maten en vijf verschillende kleuren. 

Afmetingen Prijs
50 x 50 cm €59,-
60 x 60 cm €89,-

Stijlvol Sierkussen Gregor

Wij helpen u graag op weg als u verder nog vragen heeft over een van onze producten of diensten. U kunt op bereiken op het nummer 035-7513098. Het is natuurlijk ook mogelijk om ons een e-mail te sturen. Hiervoor kunt u mailen naar info@bankstyle.nl