035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Stijlvol Sierkussen Marc

Stijlvol Sierkussen Marc

Heeft u interesse in dit sierkussen? Klik dan hier. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Stijlvol Sierkussen Marc

Bent u op zoek naar een mooi sierkussen met patroon? Dan kunnen wij u het stijlvolle sierkussen Marc aanbieden. Dit prachtige sierkussen heeft allerlei verschillende patronen een heeft een zeer luxueuze uitstraling. Dit sierkussen zal zeker de aandacht trekken in huis. Naast het prachtige aanzicht voelt het kussen ook zeer goed aan en is het ook van hoge kwaliteit.

Stijlvol Sierkussen Marc

De hoge kwaliteit van dit kussen is de danken aan de productie van het sierkussen. Bij de productie wordt enkel gebruik gemaakt van hoge kwaliteit grondstoffen. Daarnaast worden de kussens ook handgemaakt in verschillende ateliers in Nederland. Dit betekent dat wij de kussens ook binnen korte tijd kunnen leveren en dat de kussens vaak op voorraad zijn. Dit kussen is beschikbaar in een vooraf bepaalde afmeting tegen een vaste prijs.

Afmetingen Prijs
50 x 50 cm €69,95

Stijlvol Sierkussen Marc

Wilt u langskomen bij ons in de showroom of heeft u nog enkele vragen voor ons? Laat het ons dan even weten. U kunt ons bellen op het nummer 035-7513098. Wij zijn ook per e-mail te benaderen via info@bankstyle.nl