035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Stijlvol Sierkussen Patric

Stijlvol Sierkussen Patric

Wilt u meer weten over dit prachtige sierkussen? Klik dan hier voor meer informatie. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Stijlvol Sierkussen Patric

Als u op zoek bent naar een stijlvol sierkussen om uw huis mee op te vrolijken, dan kunnen wij u het stijlvolle sierkussen Patric aanraden. Dit sierkussen beschikt over prachtige patronen in een paar verschillende kleuren die uw woonkamer een schitterende uitstraling geven. 

Stijlvol Sierkussen Patric

Alle beschikbare sierkussens die wij kunnen leveren worden in Nederland met de hand gemaakt. Door de lokale productie is het voor ons mogelijk om de kussens binnen een korte tijd aan u te leveren. Naast de snelle levertijd kunnen wij u kwaliteit bieden. De kussens worden namelijk enkel gemaakt van grondstoffen van hoge kwaliteit en er wordt gewerkt met milieuvriendelijke productie technieken. 

Dit kussen is verkrijgbaar in twee verschillende standaard maten met ieder een eigen prijs. De prijzen en afmetingen zijn als volgt.

Afmetingen Prijs
45 x 45 cm €69,95
40 x 60 cm €79,95

Stijlvol Sierkussen Patric

Heeft u nog vragen voor ons? Neem dan contact met ons op zodat wij alle onduidelijkheden kunnen wegnemen. Wij zijn te bereiken op het nummer 035-7513098. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@bankstyle.nl.