035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Stijlvol Sierkussen Saffi

Stijlvol Sierkussen Saffi

Bent u benieuwd naar dit sierkussen? Klik dan hier voor meer informatie. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Stijlvol Sierkussen Saffi

Het stijlvolle sierkussen Saffi is een prachtig sierkussen dat in een aantal verschillende kleuren te leveren is. Dit kussen voelt zeer fijn en zacht aan en is dus zeker een toevoeging voor uw meubels. Het sierkussens is verkrijgbaar in voornamelijk blauwe, groene en rode kleuren, dus de kans is groot dat er een passende kleur voor u tussen zit.

Stijlvol Sierkussen Saffi

Bij deze sierkussens kunt u er van uit gaan dat ze van hoge kwaliteit zijn. Dit komt doordat de kussens handgemaakt worden in verschillende ateliers in Nederland. Er wordt namelijk alleen maar gewerkt met hoge kwaliteit grondstoffen en milieuvriendelijke technieken. Ook kunnen wij door de lokale productie binnen korte tijd de kussens aanbieden tegen een scherpe prijs. Vaak zijn de kussens ook nog eens uit voorraad leverbaar. Het stijlvolle sierkussen Saffi is leverbaar in één standaard maat. 

Afmetingen Prijs
45 x 45 cm €59,00

Stijlvol Sierkussen Saffi

Mocht u verder nog enkele vragen hebben, dan horen wij dit natuurlijk graag. Als u ons wilt bellen dan zijn wij te bereiken op het nummer 035-7513098. Daarnaast zijn wij ook per e-mail te bereiken op info@bankstyle.nl. Twijfel niet om contact met ons op te nemen.