035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Stijlvol Sierkussen Stella

Stijlvol Sierkussen Stella

Klik hier als u meer informatie wilt hebben over dit schitterende sierkussen. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Stijlvol Sierkussen Stella

Voor een prachtig en stijlvol sierkussen kunt u een kijkje nemen naar het stijlvolle sierkussen Stella. Dit is een lekker zacht sierkussens dat zeer fijn aanvoelt. Daarnaast beschikt dit sierkussen over patronen waardoor het kussen een extra mooie uitstraling en een schitterende uitstraling krijgt. Dit kussen is beschikbaar in drie verschillende maten en in de kleuren Azure, Burned Orange en Mustard. De gekozen kleur heeft geen invloed op de prijs van het sierkussen.

Stijlvol Sierkussen Stella

Het stijlvolle sierkussen Stella is verkrijgbaar in 3 verschillende maten zoals in de tabel hieronder is te zien. 

Afmetingen Prijs
40 x 60 cm €69,00
50 x 50 cm €79,00
60 x 60 cm €89,00

Wij kunnen de sierkussens binnen korte tijd na bestelling al aan u leveren. Dit komt doordat de sierkussens vaak uit voorraad leverbaar zijn en doordat alle sierkussens in Nederland geproduceerd worden. Ook zijn de kussens van goede kwaliteit doordat de kussens met de hand gemaakt worden van goede kwaliteit grondstoffen.

Stijlvol Sierkussen Stella

Heeft u vragen of onduidelijkheden of wilt u simpelweg contact met ons opnemen? Dan kan dat door te bellen met het telefoonnummer 035-7513098. Ook kunt u ons per e-mail benaderen. Daarvoor kunt u een mailtje sturen naar info@bankstyle.nl. Langskomen in de showroom is natuurlijk ook mogelijk. Onze voorkeur gaat er wel naar uit dat u van tevoren dan even contact met ons opneemt.