035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Stijlvol Sierkussen Tua

Stijlvol Sierkussen Tua

Wilt u meer weten over dit stijlvolle sierkussen met patroon? Klik dan hier. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Stijlvol Sierkussen Tua

Wilt u een sierkussen met schitterende stijlvolle patronen bekijken? Zoek dan niet verder. Het stijlvolle sierkussen Tua is een prachtig sierkussen dat verkrijgbaar is in een paar verschillende kleuren en dat beschikt over grote luxueuze patronen. Dit kussen zal dus zeker een positief effect hebben op uw interieur thuis. Dit kussen is beschikbaar in de kleuren groen (army) en donker rood en is leverbaar in een aantal verschillende vooraf bepaalde afmetingen.

Stijlvol Sierkussen Tua

Het stijlvolle sierkussen Tua is leverbaar in 3 verschillende afmetingen met ieder een eigen prijs. De kleur die u voor het sierkussen kiest heeft verder geen invloed op de prijs van het sierkussen. In de tabel staan de afmetingen en de prijzen die daarbij horen.

Afmetingen Prijs
45 x 45 cm € 69,00
40 x 60 cm € 79,00
60 x 60 cm € 89,95

De sierkussens worden in handgemaakt in Nederland. Hierdoor kunnen wij u hoge kwaliteit kussens aanbieden tegen scherpe prijzen. Vaak zij de sierkussens ook op voorraad en dus direct leverbaar. Dit in combinatie met de productie in Nederland zorgt ervoor dat de sierkussens snel geleverd kunnen worden.

Stijlvol Sierkussen Tua

Bent u benieuwd naar een van onze andere producten of heeft u nog een paar vragen waar u mee zit? Neem dan gerust contact met ons op en wij zullen ons best doen u te helpen. Als u wilt bellen dan kan dat naar 035-7513098. Ook zijn wij per e-mail te bereiken op info@bankstyle.nl