035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Stofferingen

Stofferingen

Uw oude bank, stoel of ander meubelstuk er weer uit laten zien als nieuw? Het kan hier. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Stofferingen

Heeft u een merkbank die er eigenlijk niet meer mee door kan? Dan is het zonde om deze weg te gooien. Vele merkbanken zijn mogelijk om her te stofferen. Dit komt vaak goedkoper uit dan een compleet nieuwe bank aan te schaffen. En u had het waarschijnlijk al verwacht. Wij doen vele van dit soort herstofferingen. We hebben hier al jaren ervaring mee en laten uw bank er weer uitzien als de eerste dag dat het bankstel bij u binnen gebracht werd.

We komen het bankstel bij u ophalen. Stofferen de hele bank volledig op nieuw bij onze fabriek in Nederland. Uiteraard brengen wij uw bank hierna weer netjes terug zodat u er weer gebruik van kunt maken zoals altijd. Een herstoffering kan de levensduur van een bank met gemak verdubbelen. Hierdoor kunt u nog jarenlang gebruik maken van de bank die u in eerste instantie nog weg wilde gooien.

Details Stofferingen

Natuurlijk kan de bank gestoffeerd worden in de stof en kleur die u al op uw bank had. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een compleet nieuwe stof en/of kleur uit te zoeken. Zo hebben wij een stoffen assortiment van zo’n 150 verschillende stoffen en tot wel 900 verschillende kleuren. Dus neem snel contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

Bankstel herstofferen

  • Voeg hier de afbeelding toe van het meubel dat u opnieuw gestoffeerd wilt hebben.
  • Voeg hier eventueel een tweede foto toe
  • Voeg hier eventueel een derde foto toe
  • Vul hier de breedte, diepte en hoogte in van uw bankstel.