035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Style and luxury hocker

Onze Style en Luxury hocker heeft een oogstrelende uitstraling. Lees hier alles over deze design hocker. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Style and luxury hocker

deze luxueuze hocker is een echte eye catcher voor in uw woonkamer. In een modern interieur zal deze luxueuze hocker echt tot zijn recht komen door de moderne uitstraling hiervan.  Doordat u zelf de samenstelling kunt maken kunt u het laten matchen met het huidige interieur, bijvoorbeeld met uw bank of stoel.  Deze zal vooral geweldig staan bij een moderne gecapitonneerde bank of stoel.

U kunt deze grote hocker gebruiken als een soort ligbank of om u benen op te leggen zodat u relaxt op de bank of in uw stoel kunt zitten. Door de capitons aan de bovenkant krijgt het een fraaie en sfeervolle uitstraling, waardoor dit een echte eye catcher is voor in uw woonkamer of eventueel voor op de slaapkamer voor het bed.

Details style and luxery hocker

De prijs is afhankelijk van hoe u het samenstelt hierbij hangt het er van af voor welke kleur en stof combinatie u kiest en wat voor afmetingen u nodig heeft. Wilt u hier meer informatie over dan kunt u altijd op afspraak bij ons langskomen of u heeft de mogelijkheid om telefonisch contact met ons op te nemen.

Levertijd style and luxery hocker

De levertijd van de hocker verschilt per week. Het kan voorkomen dat de hocker nog moet worden besteld, maar het kan zijn dat deze ook voorradig is. Wilt u een specifieke levertijd, neem dan contact met ons op. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar: 035 – 7513098