035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Tafels op maat in verschillende kleuren en modellen

Schitterende eettafels, volledig op maat te fabriceren in vele verschillende kleuren, stalen en maten! Bekijk het snel hier! Meer >>
V.a. € 895,- Vraag een offerte aan
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Tafels op maat in verschillende kleuren en modellen

Wij maken tegenwoordig ook tafels op maat in allemaal verschillende kleuren en uitvoeringen. U kunt zelf helemaal de tafels samenstellen. Wij hebben 9 verschillende tafelbladen waar u uit kunt kiezen daarnaast kunt u de tafels helemaal op maat laten maken.

U hoort het goed, bij deze tafels kunt u helemaal zelf de breedte, lengte en hoogte van de tafel bepalen. Wij maken de tafel vervolgens helemaal op maat voor u! Op deze manier weet u altijd zeker dat de tafel perfect binnen de ruimte past die u daarvoor in gedachte heeft. Een puur maatwerk product dat natuurlijk geweldig binnen het concept van Bankstellen.nl past.

Details Tafels op maat in verschillende kleuren en modellen

Wij kunnen de tafels dus in elke willekeurige maat leveren. Ook voor de poten kunt u kiezen uit 9 verschillende houtkleuren en 5 verschillende staalkleuren! Op deze manier past de tafel perfect binnen uw (Nieuwe) inrichting.

Eetkamerbanken:
Deze maatwerk tafels kunt u naadloos aan laten sluiten op een schitterende eetkamerbank op maat! Benieuwd? Klik dan eens hier om de eetkamerbanken op maat te bekijken.

Maar u heeft niet alleen de keuze uit kleuren en maten. U heeft ook nog eens de keuze uit allemaal verschillende soorten tafelpoten. Van een stevige kloostertafelpoot tot elegante en stijlvolle stalen poten. U kunt de tafel echt zo samenstellen zoals u zelf wenst! Op deze manier past zowel het blad, de poten en het model precies bij dat gene dat u zoekt!

Foto’s:
Onderaan deze pagina vind u een galerij met allemaal foto’s van deze tafels. Hier kunt u even de verschillende bladen, poten en stalen bekijken.

Levertijd en bezichtigen Tafels op maat in verschillende kleuren en modellen

De levertijd van de tafels is gemiddeld zo’n 6 tot 8 weken vanaf het moment van bestellen. Uiteraard zijn de tafels bij ons te bezichtigen in de showroom. Uiteraard bent u van harte welkom om de tafels te komen bekijken! Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Wilt u een afspraak maken om onze showroom te bezoek? Vul dan het onderstaande contact formulier in, mail naar info@bankstyle.nl of bel snel en gemakkelijk naar: 035-7513098