035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Tapijt Amsterdam

 

Onze stad

Amsterdam staat voor warmte, Amsterdam staat voor diversiteit en Amsterdam staat voor saamhorigheid. Doordat Amsterdam voor ons Nederlanders om diverse redenen altijd al fascinatie heeft opgewekt, zijn deze drie eenheden samen gebracht om tot het unieke tapijt te komen: Tapijt Amsterdam. 

 

Warmte

Tapijt Amsterdam bevat warmte doordat er gebruik gemaakt is van warme winterse tinten. Bovendien is tapijt Amsterdam een hoogpolig vloerkleed wat zorgt voor de nodige warmte en comfort.

 

Diversiteit

Tapijt Amsterdam houdt in diversiteit. Ook dit is weer terug te vinden in het uiteenlopende kleurenpatroon dat te vinden is in het tapijt. De diversiteit is net als de warmte ook weer te vinden in de polen. Deze kunnen alle kanten op wijzen en zorgen voor de nodige spontaniteit.

 

Saamhorigheid

Ten slotte gaat tapijt Amsterdam door een deur met saamhorigheid. Aangezien het tapijt hoogpolig is en de kleuren zeer warm zijn, is het tapijt perfect in harmonie ook al zijn niet alle kleuren gelijk. Precies de gedachtegang zoals wij hem zien in Amsterdam en natuurlijk het liefst overal.

 

Vloerkleed, tapijt, vloerkleed hoogpolig, hoogpolig vloerkleed. Vloerkleed kopen, vloerkleed grijs, grijs vloerkleed, hoogpolige vloerkleden, hoogpolig tapijt, tapijt hoogpolig, mooie vloerkleden

Tapijt Amsterdam Sand

Wilt u meer modellen bezichten van tapijt Amsterdam?  klik daarvoor hier.