035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

U-bank

U-bank op maat

Wij maken al onze bankstellen in onze eigen fabriek in NL! Hierdoor kunnen wij u mogelijkheden bieden die ervoor zorgen dat de bank exact inspeelt op uw persoonlijke eisen. Zo kunt u kiezen uit verschillende zitdieptes en zithoogtes. Verder heeft u de keuze uit 5 verschillende zitvullingen. Dit te samen maakt het dat u uw eigen bank hier samenstelt.

Dit betekent dat u veel meer plezier aan uw bankstel kunt beleven! Waarom? Omdat u geen te harde vulling heeft die net niet lekker zit voor u of een bankstel dat veel te diep is. Bij ons hoeft u geen genoegen te nemen met dit soort irritaties. Want wij maken de u-bank helemaal op maat voor u waardoor er altijd de vulling inzet waar u naar opzoek bent en waardoor het bankstel altijd de juiste zitdiepte en zithoogte heeft voor u!

U-bank modellen

Al onze modellen kunnen op maat gemaakt worden! Wat betekent dit? Dat wij alle modellen van een 1-zits tot een hoekbank van 6m x 6m kunnen maken. U heeft dus ook de mogelijkheid om een prachtige U-bank te laten fabriceren. U geeft ons de maten door en wij bouwen een schitterend bankstel voor u exact zoals u het zelf wenst te ontvangen. Verder is praktisch alles aan de bank aan te passen. Wenst u knopen in het kussen? Dat is mogelijk! Wenst u een smallere armleuning? Ook dat kan! Wenst u een losse hoes om het bankstel heen? U raad het al. Dat kan ook. Praktisch alles is mogelijk. U droomt en wij bouwen!

Wij hebben allerlei verschillende modellen. Bent u benieuwd welke? Klik dan hier om alle maatwerk modellen te bekijken.

U-bank in 900 kleuren en 150 stoffen

Wij kunnen onze bankstellen stofferen in 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen. Hierdoor weet u zeker dat wij altijd de stof of kleur hebben waar u naar opzoek bent. Puur maatwerk! Super makkelijk als u uw u-bank naadloos wilt laten aansluiten op uw huidige interieur. Daarnaast is ons stoffen assortiment van een ongekende grote. Van hoogwaardige velours stoffen tot warme Linnen-katoen stoffen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in de showroom voor u liggen. Bent u benieuwd naar al onze stoffen? Klik dan hier.