035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Velours stoffen bank

Velours bank volledig op maat te vervaardigen. Luxe bank met een strak design verkrijgbaar in 900 verschillende kleuren.  Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Velours stoffen bank

Dit prachtige velours stoffen bank is het oogappeltje uit ons assortiment. De bank is volledig op maat te vervaardigen en dat betekend dat u de maten helemaal zelf kunt bepalen. Dat maakt deze bank tot een echt topproduct. De bank is in de Style & Luxury look vervaardigd. Dit klinkt erg prijzig, maar deze bank is voor een hele schappelijke prijs samen te stellen. De bank heeft een ontzettend elegante uitstraling en is van een ongekende kwaliteit, natuurlijk precies wat u verwacht van een bankstel.

De velours stoffen bank is een prachtexemplaar en zal een eye-catcher in uw woonruimte zijn. Dus wilt u ook dat deze bank binnenkort schittert bij u in de woonkamer, kom dan snel een bezoek brengen aan onze showroom en dan zult u versteld staan van alle mogelijkheden. Deze luxe bank op maat is perfect aangezien die exact op uw wens samengesteld kan worden.

Velours stoffen bank: Kleur, stoffering en vulling

Als u vervolgens hoort dat u bij dit bankstel de keuze heeft uit 900 verschillende kleuren dan springt u natuurlijk bijna uit uw stoel. Deze bank is dan ook echt maatwerk, want bij het gigantische assortiment aan kleuren houdt het natuurlijk niet op. Ook heeft u de keuze uit allerlei verschillende stoffen en kunt u exact de vulling kiezen die u het beste bevalt. Zoals wij al aangaven de bank is volledig op maat en als wij zeggen volledig dan bedoelen we ook echt helemaal. U vertelt ons uw wensen en wij laten die voor u uitkomen.

Wij kunnen de bank tot op de centimeter nauwkeurig maken. Wij doen alles op maat de kleuren, stoffen, vullingen en natuurlijk de afmetingen.

Velours stoffen bank over 4 weken in huis?

Dat kan ! Want deze luxe bank wordt gewoon in Nederland gemaakt. Bij een spoedorder kunnen wij uw bank binnen 4 weken leveren. Een normale order kan 6 tot 8 weken duren. Omdat uw bank in Nederland wordt gemaakt garanderen wij een snelle service en top kwaliteit. Wilt u een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw bank te komen bekijken? Geen probleem! Bel naar: 035 – 75 13 098