035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Velours stoffen meubels

Onze Style & Luxury collectie heeft schitterende velours stoffen meubels! Het mooie is dat wij alle soorten meubels voor u binnen deze stijl aanbieden. Van bankstellen tot eetkamerbanken en van eetkamerstoelen tot bioscoopbanken. Alles word volledig op maat gemaakt door een Nederlands fabricaat!

U koop direct uit de fabriek en dat bied u natuurlijk ook vele voordelen: Snelle levertijd, adequate service en een scherpe prijsstelling! Dus twijfel niet langer en maak een afspraak om deze schitterende producten te bekijken! Wenst u contact met ons op te nemen? Dat kan via het contactformulier Daarnaast kunt u ons ook gewoon even bellen, dat kan op 035 751 3098

Velours stoffen bank

Velours bank volledig op maat te vervaardigen. Luxe bank met een strak design verkrijgbaar in 900 verschillende kleuren.

Bioscoopbank op maat

Wij maken ook schitterende Bioscoopbanken op maat! Bekijk hier de bioscoopbank op maat in 900 kleuren!

Barstoel velours

Deze prachtige veloursstoffen barstoel is een oogstrelend meubelstuk. Lees hier alles over deze geweldige barstoel.

Luxe gecapitonneerde eetkamerstoel

Luxe eetkamerstoel gecapitonneerd in strakke design. Verkrijgbaar in 900 verschillende kleuren uit 150 uit een lopende stoffen. Volledig op maat verkrijgbaar.

Design Hoogglans salontafel op maat

Een schitterende hoogglans salontafel mogelijk in alle maten en kleuren! Een puur maatwerk product en een echte blikvanger! Kijk hier voor alle informatie.

Luxe barstoel in skai stof

Deze prachtige design barstoelen behoren tot het luxe segment van onze collectie. Lees er hier alles over.