035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Vloerkleden online

 

Problemen online kopen

Tegenwoordig is is het kopen van producten via het internet niet weg te denken uit onze maatschappij. Het is namelijk een effectieve en snelle manier om tussen het hectische leven door toch nog producten aan te schaffen die uw leven een stuk gemakkelijker en aangenamer maken. De slogan luidt: Het gewenste product op de gewenste tijd. Helaas is dit optimische beeld al snel vervlogen als u te maken krijgt met de volgende problemen:

 

  • Ik zit door het aanvragen van een proefpakket/staaltje vast aan meer producten en betalingen 
  • De bestelling wordt niet geleverd op mijn afleveradres 
  • Bij het retourneren van mijn product krijg ik mijn geld niet terug

 

Probleem online vloerkleden kopen

Naast deze algemene problemen bij het online kopen, stuit u bij het online aanschaffen van een vloerkleed ook nog op het feit dat het vloerkleed er op de site goed uitziet, maar in werkelijkheid totaal kan verschillen van kleur en/of structuur. Daardoor kunt niet inschatten of het vloerkleed goed aansluit op uw interieur. Dit kan erg frustrerend zijn en is onnodig want u bent per slot van rekening  online gaan shoppen om het gewenste product op de gewenste tijd te kunnen ontvangen.

 

Oplossing

Om al deze problemen op te lossen bieden wij u op het gebied van vloerkleden alle nodige hulp en vrijblijvendheid die u zoekt bij het online aanschaffen van een vloerkleed. Geen gedoe meer over verkeerde afleveradressen, retourneren of bijkomende betalingen. Bij ons kunt u zorgeloos staaltjes aanvragen om thuis op uw eigen gemak te bepalen welk vloerkleed haarfijn op uw interieur aansluit.

Wilt u gebruik maken van dit gemak?  klik daarvoor hier.