035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Vloerkleden outlet

 

Voordelen vloerkleden outlet

 

Goed voor de portemonnee

Minder betalen voor hetzelfde product. Het is goed voor uw portemonnee want u geeft minder uit dan u gedaan zou hebben. Echter moet de aankoop dan wel een bewuste keuze zijn en niet om wille van de korting omdat u dit geld anders ook niet zou hebben uitgegeven.

 

 

Nadelen vloerkleden outlet

 

Meer kopen dan nodig

U kan de neiging hebben meer te kopen van een product terwijl u dit niet nodig heeft. Dit omdat de gedachte blijft dat de korting een buitenkans is die niet gauw meer zal verschijnen.

 

(Wan)trouwen

Zodra er uit het niets korting wordt gegeven op een product zonder enige aanleiding, is het bedrijf dat het product aan u verkoopt u eigenlijk aan het vertellen dat het u eerst voor de gek heeft gehouden en nu met een redelijke prijs komt. U kan zich voorstellen dat dit onbewust wantrouwen kan opleveren bij u omdat u zich nu kan afvragen: Is de prijs met korting wel de bodemprijs? U als klant bent bereid goed geld neer te leggen voor een product op voorwaarde dat u niet het gevoel hebt dat u te veel betaald.

 

Achteruitgang kwaliteit

Door het inzetten van korting kan u als klant getriggerd worden meer op de prijs te letten dan op de kwaliteit. Dit kan er toe leiden dat u een aanschaf doet van een product waarbij de kwaliteit nog ver te zoeken is.

 

 

Oplossing vloerkleden outlet

 

Outlet is niet bij voorbaat een nadelige actie voor u als klant maar de oorzaak van de outlet is erg belangrijk. Zodra u kwantumkorting krijgt kunt u dit gerust doen. Omdat kwantumkorting gebasseerd is op het wederzijds geven, namelijk een grote aankoop vanuit u en korting vanuit het bedrijf, is er een gelijkwaardige deal.

Wij kunnen u een scala aan vloerkeden bieden waarin we uiteraard openstaan voor goede deals.

Wilt u gebruik maken van dit gemak? klik daarvoor hier.