035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Landelijk vloerkleed Vernon 2

Landelijk vloerkleed Vernon Houdt u ook van een vloerkleed die heerlijk zacht aanvoelt? Dan is dit de perfecte vloerkleed! Hij is niet alleen heerlijk zacht, hij geeft ook nog eens een prachtige uitstraling in uw woonkamer! Wie wilt dat nou niet? Landelijk vloerkleed Vernon Dit Landelijk vloerkleed Vernon is gemaakt van 100% Polyester en is van zeer goede kwaliteit. De vloerkleed bestaat uit drie verschillende kleuren namelijk: Fall Grey, Honey Custard en Wolf Grey. De vloerkleed is beschikbaar in 2 soorten standaard maten en is het ook mogelijk om op maat te maken! Zie hieronder voor de bijbehorende prijzen: Afmetingen Prijs 160×230 cm € 369,- 200×290 cm € 579,- Afwijkende maten € 129,- / m2 Bent u benieuwd welke vloerkleden wij u nog meer aan kunnen bieden? Klik dan op deze link om ons aanbod vloerkleden te bekijken. Levertijd Landelijk vloerkleed Vernon Heeft u vragen over een van onze vloerkleden of een van onze andere diensten of producten? Neem dan even contact met ons op. Wij staan u namelijk graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken op 035-7513098 of met e-mail op info@bankstyle.nl. Wilt u langskomen in de showroom om een vloerkleed te bekijken? Maak dan even een afspraak zodat wij voor u beschikbaar kunnen zijn. [Show...

Nepalees Karpet Charisma

Nepalese karpetten behoren tot het neusjes van de zalm als het om vloerkleden gaat. Bent u benieuwd waarom? Klik dan hier voor alle informatie.

Modern karpet Piano

Een prachtige Modern karpet met een streep motief erin. Dit karpet spreekt tot de verbeelding. Bent u benieuwd? Klik dan hier.

Modern Karpet Terra

Een schitterend Modern Karpet. Prachtig voor in uw woon- of slaapkamer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik dan hier.