035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Vloerkleed groot

 

Bent u op zoek naar een groot vloerkleed? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Groot is natuurlijk een relatief begrip maar bij ons kunt u kiezen voor een vloerkleed dat naadloos aansluit op uw interieur en in elke denkbare maat laten snijden.

 

Voordelen groot vloerkleed

Een groot vloerkleed biedt ten opzichte van kleinere vloerkleden diverse voordelen. Hiervan zullen er 3 worden genoemd:

 

Een groot vloerkleed biedt net dat beetje meer warmte en persoonlijkheid binnen uw interieur. Met name de hoogpolige vloerkleden benadrukken die warmte extra door het wollen karakter.

 

Grote vloerkleden bieden extra eenheid in de kamer waar in ze zich bevinden. Door een groot vloerkleed onder het meubilair te leggen, worden de twee met elkaar verbonden en ontstaat op deze manier een samenhangend geheel.

 

Grote vloerkleden bieden ten opzichte van kleinere vloerkleden ook het praktische voordeel dat ze geluid dempen. De echo en de akoestiek in een kamer worden namelijk verminderd bij het leggen van een vloerkleed. Hoe groter en hoe dikker het vloerkleed, des te meer effect het heeft op de demping van geluid.

 

Wij vinden het belangrijk dat u de juiste maat kunt vinden voor uw perfecte vloerkleed. Vandaar dat onze werknemers voor u klaar staan om uw vragen te beantwoorden over de vloerkleden en de maten daarvan.

Wilt u graag gebruik maken van deze service of wilt u een kijkje nemen in ons assortiment van vloerkleden?

klik daarvoor hier.