035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl

Vloerkleed taupe

 

Kleur

Taupe. Het franse woord voor mol. De ene keer lijkt het grijs en de andere keer neigt het meer naar bruin, paars of roze. Het is een veelzijdige kleur die over het algemeen wordt beschouwd als een warme en neutrale kleur. De kleur straalt veel rust uit en wordt dan ook vaak gebruikt voor de kleur van behang of verf voor op muren.

 

Combinaties

Taupe is een kleur die vrijwel met iedere andere kleur te combineren valt. Dit omdat taupe rust uitstraalt en hierdoor minder snel zal vloeken met een andere kleur. Ter detail: taupe is een kleur die harde kleurcontrasten neutraliseert waardoor het met natuurlijke en zelfs met felle kleuren te combineren is. Voorbeelden van goede combinaties zijn: Donkere tint taupe – lichte tint wit of grijs of dondere tint taupe – pastelroze. Bovendien vertelt de tint taupe welke combinatie het meeste geschikt is. Neigt de tint naar paars, kun je het best combineren met paarse accesoires.

 

Online

Op onze site zijn er diverse vloerkleden in de kleur taupe beschikbaar. Op deze manier zit er voor u altijd wel een vloerkleed tussen dat bij u past. Voorop staat bij ons dat het vloerkleed naadloos aansluit op uw interieur. Daarom kunt u voor persoonlijk advies, vragen of uit interesse ons bellen of e-mailen.

 

Voor vragen of verdere interesse  klik daarvoor hier.