035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Wandbank op maat

Wandbank op maat

Natuurlijk is ook dit prachtige bankstel volledig op maat te vervaardigen. Lees hier meer over de mogelijkheden. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Wandbank op maat Anita

Wij zouden bankstellen.nl niet zijn als wij geen wandbanken op maat zouden kunnen fabriceren. Uiteraard kunnen wij dat dus wel voor u realiseren. Dus heeft u nou een onderneming, horecazaak of wilt u deze gewoon voor in uw huis. Dan kunnen wij voor u een prachtige wandbank op maat maken. Hierdoor kunnen wij uw droom bank realiseren. U wens is ons bevel. U heeft de keuze uit vele verschillende stoffen en kleuren waardoor u deze exact aan kunt laten sluiten op het interieur dat u al hanteert.

Dus bent u nou al die tijd al opzoek naar een firma die eetkamerbanken exact voor u op maat kan fabriceren? Dan heeft u deze eindelijk gevonden want wij helpen u graag bij het realiseren van uw droom interieur.

Details Wandbank op maat

Bij de wandbank op maat is alles mogelijk, u kunt grotendeels zelf de maatvoering bepalen. Daarnaast heeft u de keuze uit een ruim assortiment van stoffen van en kleuren. Hierdoor kunt u exact de bank samen laten stellen die u altijd al heeft willen hebben.

Levertijd Wandbank op maat

Onze standaard levertijd is tussen de 6 en 8 weken, de rede dat wij zo een snelle levertijd hebben is omdat al onze producten vervaardigd worden in Nederland.Dat is tevens de rede dat wij u kwaliteitsproducten aan kunnen bieden en een uitstekende en snelle service kunnen verlenen. Mocht u uw hoofdbord toch nog sneller in huis hebben dan kan dat ook, u kunt bij ons een spoedorder plaatsen waarmee u het hoofdbord binnen 4 weken in huis heeft. (aan een spoedorder zitten extra kosten verbonden)