035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Wandbekleding

Wandbekleding

Altijd al opzoek geweest om uw muur op een unieke manier meer uitstraling te geven? Dan is wandbekleding exact wat u zoekt. Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Wandbekleding

Naast prachtige meubilair fabriceren wij ook geweldige wandbekleding. Dit is precies de oplossing die u al die tijd al zoekt voor uw kale muur. Schilderijen zijn mooi maar wandbekledingen zijn nog vele male mooier. Dit is de nieuwe trend op het gebied van het aankleden van muren. Zo kunt u op een speelse manier de leegte opvullen.

Wandbekledingen word steeds vaker in huizen gebruikt en het is dan ook een van de nieuwste trends op het gebied van inrichting. Dus bent u nou al die tijd opzoek naar een nieuwe en frisse manier om uw huis nieuw leven in te blazen? Neem dan vooral contact met ons op en het eindresultaat zal u versteld doen staan.

Details wandbekleding

U kunt volledig zelf uw wandbekleding samenstellen. Zo heeft u de keuze uit 900 verschillende kleuren en tot wel 150 verschillende stoffen. Hierdoor word ook dit een echt maatwerk product. U kunt op een speelse manier met contrasterende kleuren werken. Dit geeft een heel ruim effect aan de ruimte waar u de wandstoffering plaatst. Daarnaast bent u zelf volledig vrij in het bepalen van de maatvoeringen waardoor geen enkele wandbekleding ons te groot is.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen zowel telefonisch als via de website