035 751 3098 | 06 8114 4695 info@bankstellen.nl
Wandstoffering

Wandstoffering

Wandstofferingen zijn de nieuwe trend op het gebied van interieur  Meer >>
Scherpe prijzenScherpe prijzen Hoge kwaliteitHoge kwaliteit
Snelle leveringSnelle levering 900 Kleuren900 Kleuren
MaatwerkMaatwerk HerstofferingHerstoffering

Wandstoffering

Naast prachtige meubilair fabriceren wij ook geweldige wandstoffering. Dit is precies de oplossing die u al die tijd al zoekt voor uw kale muur. Schilderijen zijn mooi maar een wandstoffering zijn nog vele male mooier. Dit is de nieuwe trend op het gebied van het aankleden van muren. Zo kunt u op een speelse manier de leegte opvullen.

Wandstoffering word steeds vaker in huizen gebruikt en het is dan ook een van de nieuwste trends op het gebied van inrichting. Dus bent u nou al die tijd opzoek naar een nieuwe en frisse manier om uw huis nieuw leven in te blazen? Neem dan vooral contact met ons op en het eindresultaat zal u versteld doen staan.

Details wandstoffering

U kunt volledig zelf uw wandstoffering samenstellen. Zo heeft u de keuze uit 900 verschillende kleuren en tot wel 150 verschillende stoffen. Hierdoor word ook dit een echt maatwerk product. U kunt op een speelse manier met contrasterende kleuren werken. Dit geeft een heel ruim effect aan de ruimte waar u de wandstoffering plaatst. Daarnaast bent u zelf volledig vrij in het bepalen van de maatvoeringen waardoor geen enkele wandstoffering ons te groot is.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen zowel telefonisch als via de website